2

Pengiktirafan

Produk Herba

Khidmat Rawatan Kami
---
Perihal Perubatan
HIV - Info dari PU

Pelbagai usaha dilakukan untuk mencari ubatan HIV telah dilakukan di seluruh dunia. Tiba-tiba kita digegar oleh penemuan seorang ulamak dari Yaman.(Shiekh Abdul Majid) Walaupun ianya dipertikaikan namun mereka boleh membuktikan ratusan patien yang sembuh dengan perubatan mereka. Syukur. Rahsia ini menjadi kajian di barat sehinggakan mereka sangat cemburu dengan penemuan ulamak Islam dari negara tersebut.

Di negara kita pula ,banyak juga kita mendengar ada klinik yang mampu mengubati penyakit HIV dan ada pula yang dijatuhkan hukuman di mahkamah kerana dakwaan mereka itu. Kenapa isu HIV sangat sensitif? dimana ada masalah disitu ada peluang.....sesiapa yang menjumpai ubatannya akan sangat terkenal didunia pengubatan dan penjualan ubatan tersebut juga menjadi besar.
Baca seterusnya

Pandangan Syiekh Dr Yusuf al-Qaradhawi
Berubat menggunakan ubatan haram didalam bab (ضرورة الدواء) darurat kerana berubat, didalam buku halal dan haram (ms 49-50) (terjemahan Ustaz Zainys, al-ahkam):
Hide ....Baca Seterusnya

3

HUKUM MENUNTUT ILMU PERUBATAN
Alim ulamak bersepakat mengatakan bahawa menuntut ilmu perubatan itu hukumnya adalah fardu kifayah atau satu tanggungjawab yang dikenakan keatas orang islam secara umum untuk mempelajarinya. Ganjarannya amat luas jika dilaksanakan dengan jalan yang diredhai Allah.
Baca seterusnya

Kami Sedia Membantu Menyelesaikan Masalah Anda
Klik imej untuk keterangan lanjut.
Rahsia Kuat Sex
Ubat Kencing Manis 1
Ubat Kencing Manis 2
Ubat Kanser Payu Dara
Ubat Gout
Ubat Buasir

Saturday, November 13, 2010

Khidmat RawatanSelamat datang ke Bumi Kenyalang "Welcome to the Land of Hornbill".


Kami mengucapkan berbanyak terimakasih kepada kedua dua pelancong iaitu Mr. Danabalan dari Singapura dan Mr. Ben dari Canada kerana sudi mencuba dan berpuas hati dengan khidmat rawatan yang diberikan.


Hasil dari rawatan ini, sebab sebab dan permasalahan yang berkaitan dengan kesihatan yang dihidapi telah didedahkan dan diatasi. Keputusan/perubahan yang positif amat ketara sekali setelah sesi rawatan pertama kepada kedua dua pasien saya. Susulan dari itu mereka tidak teragak agak untuk menerima rawatan seterusnya iaitu Kiropraktik.

Kami mengalu alukan kedatangan kalian lagi ke Kuching dan individu individu yang berhasrat untuk rawatan dengan kadar yang berpatutan.
Visit Our Online store

No comments:

Post a Comment